زبان php به چه دردی میخوره ؟ 7 تا از کاربردهای php

بررسی کاربردهای زبان برنامه نویسی php

  • زبان php به چه دردی میخوره؟
  • اصلی ترین کاربردهای زبان php چیست؟
  • زمینه های شغلی برای برنامه نویسی به زبان php کدام است؟
  • آینده شغلی و بازار کار برنامه نویسی php به چه صورت است؟
  • آیا یادگیری زبان php مفید است؟

برنامه نویسی، دنیای وسیع و گسترده ای است که محدود به یک یا دو زبان نشده و کاربرد های بی شماری دارد. یکی از دلایل فراگیری و رشد برنامه نویسی به ویژه در چندین سال اخیر در میان افراد، بازار کار خوب و درآمد مطلوب حاصل از آن است. اما سوالی که برای یک فرد تازه کار مطرح است در وهله ی اول این است که چه زبانی را فراگیرد؟ بازار کار و درآمد کدام زبان برنامه نویسی در حال حاضر مطلوب است و آینده ی خوبی در انتظار دارد؟ بهترین زبان برای برنامه نویسی و فعالیت در ایران کدام است؟ یادگیری کدام زبان برنامه نویسی کاربردی تر است؟ و سوالاتی از این قبیل که ذهن هر فردی را که قصد دارد قدم در دنیای برنامه نویسی بگذارد به خود مشغول می کند و در پی پاسخی درست و مطمئن برای هر یک از آن هاست.
یکی از زبان های کاربردی در حوزه ی برنامه نویسی، زبان php است. زبان php یک زبان متن باز و رایگان است که به دلیل کاربرد های زیاد و جامعی که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در پاسخ به این سوال که زبان php به چه دردی میخوره باید بگوئیم این زبان در کنار محبوبیتی که در میان برنامه نویسان و توسعه دهندگان دارد، مزایای زیادی نیز دارد و همین امر سبب شده تا انتخاب بسیاری از افراد جهت فعالیت در حوزه ی برنامه نویسی واقع گردد. شما می توانید با شرکت در دوره های آموزش php در اصفهان زیر نظر مجموعه تبلیغات اصفهان، به آموزش و یادگیری این زبان کاربردی بپردازید و از مزایایی چون کارآموزی در شرکت بهره مند گردید. از جمله مزایای زبان برنامه نویسی php می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • متن باز است و قابلیت توسعه و بهبود دارد.
  • کاملا رایگان است.
  • منایع زیادی جهت آموزش و یادگیری این زبان وجود دارد.
  • کاربرد های زیادی دارد و به همین دلیل همواره کار و پروژه برای آن وجود دارد.
  • برنامه نویسی به زبان php سخت نبوده و یادگیری آن آسان است.
  • به پایگاه داده های اطلاعاتی به راحتی متصل می شود.
  • با سیستم عامل های مختلف مانند ویندوز، لینوکس، مک و … سازگاری دارد.

پس با توجه به موارد ذکر شده، زبان php، انتخاب مناسبی جهت فعالیت می باشد. اگر می خواهید بدانید که زبان php به چه دردی میخوره ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.

1) طراحی وب سایت با php

اصلی ترین و کاربردی ترین کاربرد php در طراحی و توسعه ی وب سایت هاست. درواقع هدف اصلی از به وجود آمدن زبان php، طراحی سایت ها بوده است اما کاربرد های آن محدود به طراحی سایت نمی شود. با وجود اینکه استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس به مراتب ساده تر و راحت تر است اما همچنان طراحی سایت به وسیله کد نویسی آن هم به زبان php، جزء روش های محبوب و پرطرفدار است تا جایی که وب سایت های بزرگی همچون فیس بوک، یاهو، دیجی کالا، اسنپ و …، از زبان php برای طراحی و توسعه ی وب سایت های خود بهره برده اند. Php سبب پویایی کدهای استاتیک مانند HTML می گردد و از این رو از اهمیت بالایی برخوردار است. چنانچه علاقه مند به حوزه ی طراحی وب سایت با php هستید، باید در دوره های معتبر و زیر نظر اساتید مجرب این حوزه، به صورت اصولی و پروژه محور آموزش ببینید و مهارت های لازم جهت فعالیت در حوزه ی طراحی وب سایت با php را به دست آورید. مجموعه تبلیغات اصفهان برگزار کننده دوره آموزش طراحی سایت در اصفهان می باشد و شما می توانید با شرکت در این دوره ها، به طور تضمینی به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شوید.

2) طراحی و ساخت قالب ها و افزونه های وردپرس با php 

همانطور که پیش تر نیز اشاره کردیم، سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، راهی آسان و کم دردسر برای طراحی وب سایت هستند اما جالب است بدانید یکی از کاربرد های php، ساخت افزونه ها و قالب های مورد استفاده در وردپرس است؛ افزونه ها، نقش مهم و موثری را در توسعه ی یک سایت وردپرسی ایفا می کنند و برای یک سایت وردپرسی ساده، حداقل 10 افزونه نیاز است؛ پس می توان گفت حتی سیستم های مدیریت محتوا نیز به نوعی از زبان php بهره برده اند.

3) ساخت نرم افزار های Desktop با php

زبان php به چه دردی میخوره؟ یکی دیگر از کاربردهای php، دز طراحی و ساخت نرم افزار های تحت ویندوز است که تقریبا کاربردی دور از ذهن برای افراد ناآشنا با این حوزه است، اما همانطور که اشاره کردیم، زبان php، گستره وسیعی دارد و کاربرد های آن محدود به حوزه ی وب نمی شود و در ساخت نرم افزار ها و برنامه های کاربردی دسکتاپ نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

4) طراحی و ساخت اپلیکیشن با php

قطعا تا به اینجا متوجه شده اید که زبان php به چه دردی میخوره اما باید بگوئیم که زبان php کاربرد دیگری نیز دارد و آن چیزی نیست جز طراحی و ساخت اپلیکیشن. یکی از حوزه های به روز و پرطرفدار در حال حاضر، طراحی اپلیکیشن موبایل است که بازار کار آن بسیار خوب بوده و آینده ی روشن و رو به رشد و پیشرفتی در پیش دارد. طراحی اپلیکیشن در اصفهان.  با بهترین کیفیت، مناسب ترین قیمت و مطابق با سلیقه ی کارفرما در مجموعه تبلیغات اصفهان انجام می پذیرد. همچنین این مجموعه در زمینه ی آموزش برنامه نویسی، طراحی وب سایت و … نیز به صورت تخصصی فعالیت دارد و هدف خود را ارائه ی خدمات با کیفیت بالا و رضایت مشتریان و هنرجویان خود قرار داده است.

5) ساخت ربات تلگرام با php

با وجود اینکه تلگرام در حالت فیلتر به سر می برد اما همچنان کاربران زیادی از آن استفاده می کنند؛ دلیل اینکه با وجود اعمال فیلتر بر روی تلگرام کاربران همچنان از آن استفاده می کنند، قابلیت های منحصر به فرد و بی نظیر تلگرام است که آن ها را در هیچ شبکه اجتماعی ای نمی یابید. یکی دیگر از کاربردهای php، ساخت ربات های تلگرام است. ربات های تلگرام نقش ویژه ای در محبوبیت تلگرام داشته اند و شما می توانید با فراگیری زبان php، به ساخت ربات های تلگرام پرداخته و از این طریق کسب درآمد کنید.

با مطالعه موارد ذکر شده، پی به این بردید که زبان php به چه دردی میخوره و چه کاربرد هایی دارد؛ با دانستن کاربردهای این زبان و با توجه به شرایط و توانایی هایتان می توانید تصمیم بگیرید که در این حوزه فعالیت کنید یا خیر اما پیشنهاد ما این است تا مقاله ای را که در قسمت “پیشنهاد مطالعه” لینک شده است مطالعه بفرمائید تا با اطلاعات جامع تر و کامل تر بتوانید بهترین راه را انتخاب کنید.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت های php و پایتون ( چنانچه علاقه مند هستید تا راجع به تفاوت های میان زبان php و پایتون بیشتر بدانید و ضمن مقایسه ی کامل دو زبان، با قابلیت ها، ویژگی ها و وضعیت بازار کار هر یک آشنا شوید، مطالعه ی این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اسکرچ چیست

اسکرچ چیست؟

زبان اسکرچ چیست؟ بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی در سنین کم چه زبانی است؟ یادگیری برنامه نویسی در کودکی…