8 تا از معروف ترین اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون

  • اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون کدام اند؟
  • مزیت ساخت اپلیکیشن با پایتون چیست؟
  • کدام کمپانی ها برای ساخت اپلیکیشن های خود از پایتون بهره برده اند؟

از آن جایی که پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا، منبع باز و پرکاربرد است، بسیاری از افراد و حتی شرکت های بزرگ از آن جهت توسعه و طراحی اپلیکیشن در اصفهان و تهران بهره می برند. زبان برنامه نویسی پایتون مزایای زیادی دارد و پس از جاوا، محبوب ترین زبان برنامه نویسی در سطح دنیاست. این زبان به دلیل وجود منابع آموزشی زیاد و یادگیری آسان، انتخاب افراد زیادی جهت فعالیت در حوزه ی برنامه نویسی است و جالب است بدانید با وجود افراد متخصص زیادی که در زمینه ی برنامه نویسی پایتون فعالیت دارند، این حوزه کماکان ظرفیت جذب و افزایش نیرو را داشته و از بازار کار خوبی برخوردار است.

با توجه به مزایای گفته شده می توان نتیجه گرفت که زبان برنامه نویسی پایتون توسط بسیاری از کمپانی های مشهور همچون فیسبوک مورد استفاده قرار گرفته است و برنامه های زیادی به این زبان نوشته شده است. ما در این مقاله اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون را به شما معرفی می کنیم تا با گستره ی فعالیت آن در سطح دنیا آشنا شوید.

معرفی اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون

اینستاگرام (Instagram)

اینستاگرام، شبکه اجتماعی محبوب و شناخته شده در سطح دنیاست که میلیون ها کاربر از آن استفاده می کنند. اینستاگرام یکی از اپلیکیشن های تحت نظر فیسبوک است که با پایتون ساخته شده است.

پینترست (pinterest)

پینترست یکی از قوی ترین شبکه های اجتماعی مبتنی بر تصویر و جزء اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون است که در حدود 335 میلیون کاربر فعال در دنیا دارد. پینترست یکی از جامع ترین و بهترین منابع تصویری در زمینه های گوناگون است که با فریم ورک جنگو توسعه داده شده است. جنگو، یکی از کاربردی ترین فریم ورک های موجود برای پایتون است و افراد می توانند با شرکت در دوره های آموزش جنگو در اصفهان و یا سایر شهر ها، آموزش کامل کار کردن با این پلتفرم را فراگرفته و مشغول فعالیت شوند.

فیسبوک (Facebook)

یکی دیگر از اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون فیسبوک است: در حال حاضر بخش اعظمی از کدهای مربوط به فیسبوک با پایتون نوشته شده است و برای این کار از فریم ورک Tornado بهره گرفته است. این فریم ورک مشابه جنگو بوده و به لحاظ امنیتی در سطح بالایی قرار دارد.

اینستاگرام، پینترست و فیسبوک با پایتون نوشته شده اند

Reddit

به جرات یکی از مهم ترین و معروف ترین برنامه های ساخته شده با پایتون، وب سایت آمریکایی Reddit است. این وب سایت، با جمع آوری اخبار و اطلاعات و امکان ترجمه ی آن به 90 زبان، به یکی از بزرگ ترین پایگاه های خبری در جهان تبدیل شده که بازدیدی میلیونی دارد.

این وب سایت امکان گفتگو و بارگذاری متن، تصویر، ویدئو و … را به کاربرانی که در آن عضو شده اند می دهد. Reddit اگر چه در ابتدا به زبان Common Lips نوشته شده بود اما توسعه دهندگان، در حال حاضر تغییراتی را بر روی این سایت اعمال کردند و برای توسعه و افزایش انعطاف پذیری Reddit، از پایتون استفاده کردند.

اسپاتیفای (Spotify)

اسپاتیفای بزرگترین سرویس دهنده ی استریم در دنیاست که جزء اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون محسوب می شود. علت استفاده ی شرکت اسپاتیفای از پایتون برای کدنویسی برنامه های خود، سرعت بالا در تجزیه و تحلیل دیتا ها توسط پایتون بوده که خود مزیت مهمی برای پایتون است و سبب ارجحیت آن نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی گشته است.

همانطور که می دانید، دیتاهای موجود در اسپاتیفای مبتنی بر موسیقی است و کاربران برای استفاده از رسانه های صوتی به اپلیکیشن قدرتمند اسپاتیفای مراجعه می کنند و یکی از دلایل سرویس دهی امن و پرقدرت این اپلیکیشن، استفاده از پایتون در طراحی و توسعه ی آن است.

دراپ باکس (Dropbox)

یکی از ویژگی های مهم زبان برنامه نویسی پایتون، قابلیت حمل آن بر روی پلتفرم های مختلف است که تجلی این ویژگی را در برنامه ی دراپ باکس به خوبی می توان مشاهده کرد. دراپ باکس، یک برنامه ی محبوب برای دسکتاپ است که قابل نصب بر روی سیستم عامل های مختلف از جمله ویندوز، macOS و برخی از نسخه های لینوکس می باشد و از جمله اپلیکیشن های ساخته شده با پایتون است.

قابل حمل بودن و سازگاری بالای پایتون، سبب شده تا کاربرد های پایتون مافوق تصور باشد و بتوان از آن در زمینه های مختلف استفاده کرد و در قالب پلتفرم های گوناگون آن را پیاده سازی کرد؛ مزایا و قابلیت های بالای پایتون باعث شده تا افراد بیش از پیش در دوره های آموزش پایتون در اصفهان، تهران و سایر شهرها شرکت کنند و وارد بازار کار پایتون بشوند.

ردیت، اسپاتیفای و دراپ باکس با پایتون نوشته شده اند

Quora

Quora یکی از وبسایت های مفید و کاربردی در سطح دنیا به شمار می آید. کاربران در Quora، سوالات خود را مطرح می کنند و سایر کاربران به آن پاسخ می دهند؛ این قابلیت به ویژه در حل مسائل و مشکلات نرم افزاری، کد نویسی و … بسیار کارآمد بوده و برنامه نویسان زیادی از Quora در جهت حل چالش ها و سوالات ذهنی خود بهره می برند. کدنویسی یکی از حوزه های پرسش و پاسخ کاربران در Quora است و دامنه ی موضوعات مطرح شده در Quora بسیار گسترده است، همچنین افراد می توانند در میان پرسش و پاسخ سایر کاربران، پاسخ سوالات خود را نیز بیابند.

این وبسایت با دارا بودن بیش 300 میلیون کاربر، به یکی از پربازدید ترین و فعال ترین وب سایت های دنیا تبدیل شده و تعاملات انجام شده در Quora به روزی بیش از 20000 تا نیز می رسد. تیم توسعه دهندگان Quora، به دلیل:

  • سرعت بالا
  • استفاده و توسعه ی آسان
  • کاهش هزینه ها
  • امکان مدیریت بک اند و طرتحی آسان سمت فرانت

و … پایتون را انتخاب کرده اند و توانسته اند به آنچه که برای Quora در نظر داشتند با استفاده از پایتون دست یابند.

Uber

شاید در میان اپلیکیشن های نام برده شده، Uber کمی برایتان ناآشنا باشد اما جالب است بدانید که این اپلیکیشن با دارا بودن حدود 120 میلیون کاربر از سرتاسر جهان، یکی از اپلیکیشن های محبوب و پرکاربرد است که با پایتون ساخته شده است. پایتون با دارا بودن قابلیت های منحصر به فرد، مدیریت این تعداد کاربر را به راحتی انجام می دهد. درواقع Uber یک اپلیکیشن خدماتی است و در زمینه ی جابجایی غذا، رزرو دوچرخه و خدماتی از این قبیل، در بیش از 800 شهر در دنیا مورد استفاده قرار گرفته است.

کوئرا و اوبر با پایتون نوشته شده اند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نوزده − هجده =

اسکرچ چیست

اسکرچ چیست؟

زبان اسکرچ چیست؟ بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی در سنین کم چه زبانی است؟ یادگیری برنامه نویسی در کودکی…