بهترین روش یادگیری طراحی سایت
- چگونه طراح سایت شویم ؟
- برای طراح سایت شدن از کجا شروع کنیم؟
- یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد؟
این سوالاتی است که ذهن فردی که می خواهد قدم در راه طراحی سایت در اصفهان بگذارند، به خود مشغول ساخته است. چگونه طراح سایت شویم ؟ در پاسخ به این سوال، ما مراحل را به صورت گام به گام برایتان شرح داده ایم تا شما با مطالعه ی آن بتوانید به پاسخ سوالاتتان دست یابید و بهترین راه را برگزینید.
پادکست و فایل صوتی این مقاله
گام اول: شناخت هدف
چگونه طراح سایت شویم ؟ در وهله ی اول، شما باید مشخص کنید که هدفتان از طراح سایت شدن چیست؟ به خاطر علاقه تان است یا صرفا به دلیل کسب درآمد؟ خیلی از افراد در شروع یک کار، بدون در نظر گرفتن علایق و توانایی های خود و فقط به دلیل بازار کار خوب و درآمد بالا وارد یک حرفه می شوند اما نمی توانند به موفقیت چندانی دست یابند و در نهایت شکست می خورند؛ در نظر داشته باشید که شرط اول موفقیت در هر کاری، علاقه به آن است. اگر به کاری که می کنید علاقه مند نباشید، رفته رفته انگیزه تان کم شده و به نتیجه دلخواه نخواهید رسید. شما در درجه ی اول، علایق، توانمندی ها و استعداد های خود را بشناسید و با در نظر گرفتن آن ها، ببینید برای شغلی مثل طراحی سایت مناسب هستید یا خیر، چرا که در طراحی سایت، شما باید همواره اطلاعات خود را به روز کنید و شور و انگیزه ی یادگیری و ارتقاء مهارت در شما وجود داشته باشد.
گام دوم: آشنایی با کار طراحی سایت
در مرحله دوم از اینکه بدانیم چگونه طراح سایت شویم این است که باید یک شناخت کلی نسبت به شغل طراحی سایت، شرایط کاری، وضعیت بازار کار، حدود درآمد، مهارت های مورد نیاز و … داشته باشید و در یک کلام بی گدار به آب نزنید. وقتی یک کار را از جوانب مختلف بسنجید، بهتر می توانید تصمیم بگیرید و چنانچه آن را برگزینید، در مواجهه با رخداد های غیر منتظره و موقعیت های مختلف، غافلگیر نمی شوید و عملکرد بهتر و سنجیده تری خواهید داشت؛ پس از اگر می خواهید بدایند که چگونه یک طراح سایت شویم، با شرایط کاری یک طراح سایت به طور کامل آشنا شوید، برای این کار می توانید مقالات گوناگون را مطالعه کنید و یا با افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند مشورت کنید.
گام سوم: زمینه ی فعالیت خود را مشخص کنید
طراحی وب سایت شامل چند شاخه است. همانطور که در مرحله ی قبلی ذکر کردیم، باید در ابتدا یک شناخت کلی با کار طراحی سایت، زمینه های فعالیت، مشاغل مرتبط و شاخه ها و زیر شاخه های مختلف آن داشته باشید تا بتوانید زمینه ی فعالیت خود را مشخص کنید. طراحی یک سایت، کاری گروهی و تیمی است و هر قسمت آن توسط متخصص همان بخش انجام می شود. زمینه های مختلف فعالیت در طراحی سایت عبارتند از:
- Frontend Developer: هر آنچه که شما به عنوان یک کاربر در ظاهر یک سایت می بینید و با آن کار می کنید، کار برنامه نویس سمت کاربر یا همان Frontend Developer است. کسی که می خواهد وارد این شاخه از طراحی وب سایت شود، باید علاقه مند به کارهای گرافیکی باشد، سلیقه ی خوبی داشته باشد، با UI و UX آشنایی کامل داشته باشد و از خلاقیت خوبی برخوردار باشد چرا که با ظاهر و قالب اصلی سایت کار دارد و باید ظاهر سایت را به گونه ای طراحی کند که کاربر پسند باشد؛ این کار نیاز به یادگیری اصولی و تخصصی دارد چرا که سایت های مختلف با توجه به ماهیتشان، المان ها و طراحی خاص خود را می طلبد. یادگیری این مطالب از راه های مختلفی امکان پذیر است که پیشنهاد ما به شما، شرکت در کلاس های حضوری است. آموزش طراحی سایت در اصفهان، با بهره گیری از اساتید مجرب و کارآزموده در این زمینه، برگزار کننده ی دوره های مختلف برنامه نویسی و طراحی وب سایت از صفر تا صد می باشد و شما با شرکت در این دوره ها به صورت تضمینی، به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل خواهید شد.
- Backend Developer: برنامه نویس سمت سرور یا همان Backend Developer، به زبان ساده کار های پشت پرده ی یک سایت را انجام می دهد و شامل تمامی اقداماتی است که سبب ارتباط میان سرور و مرورگر می گردد. یک Backend Developer باید از قدرت تجزیه و تحلیل بالایی برخوردار باشد، به کد نویسی تسلط کافی داشته باشد و از پس انجام هر پروژه و سفارشی برآید و بتواند ارور ها و مشکلات سایت را برطرف سازد.
گام چهارم: شروع یادگیری
در مرحله ی چهارم از اینکه چگونه طراح سایت شویم باید پروسه ی مهم آموزش و یادگیری را استارت بزنید. این مرحله از آن حیث اهمیت دارد که اگر در یادگیری فنون و مهارت های لازم برای طراحی سایت اهتمام کافی را به خرج ندهید و سرسری بگیرید، در ادامه ی مسیر با مشکلات بزرگجی برخورد خواهید کرد. آموزش و یادگیری زراحی وب سایت از راه های مختلفی امکان پذیر است از جمله:
- شرکت در دوره های حضوری طراحی سایت: به جرات می توان گفت بهترین راه برای یادگیری طراحی وب سایت، شرکت در دوره ها و کلاس های حضوری آموزش طراحی سایت در مراکز آموزشی معتبر است. شما در این کلاس ها زیر نظر اساتید مجرب، به آموزش می پردازید، سوالات و ابهاماتتان را برطرف می سازید، تمرین می کنید، ایراداتتان را شناسایی و برطرف می کنید و … .
- استفاده از ویدیو های آموزشی: ویدیو های آموزشی زیادی در زمینه ی آموزش طراحی سایت وجود دارد که شما می توانید از آن ها در جهت یادگیری طراحی وب سایت استفاده کنید. مزیت استفاده از ویدیو های آموزشی این است که اولا هزینه ی کمتری دارد، دوما هر زمان که بخواهید می توانید ویدیو ها را ببنید و اگر به هر دلیلی قادر به شرکت در دوره های حضوری نبودید، ویدیو های آموزشی بهترین گزینه هستند.
• مقالات و سایت های آموزشی: شما برای آموزش و یادگیری طراحی سایت دستتان باز است و منابع گوناگونی برایتان وجود دارد که یکی از آن ها مقالات، کتاب ها و سایت های آموزشی است.
یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد؟
قطعا برای شما هم سوال است که فرآیند آموزش و یادگیری طراحی وب سایت چقدر زمان بر است؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که زمان مشخصی ندارد، چرا که حوزه های مختلف و شاخه های گوناگون طراحی وب سایت فرق دارد و دوره ها باهم متفاوت است، همچنین از این نکته غافل نشویم که شما برای طراحی وب سایت می خواهید از طریق برنامه نویسی پیش بروید یا سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس؛ اگر بخواهید از طریق برنامه نویسی به طراحی سایت بپردازید، نیازمند صرف زمان بیشتر نسبت به سیستم های مدیریت محتواست. شما برای این کار می توانید به آموزش برنامه نویسی در اصفهان زیر نظر شرکت تبلیغات اصفهان مراجعه کرده و با شرذکت در دوره های برنامه نویسی سایت، ظرف مدت کوتاهی مهارت های لازم را فراگرفته و شروع به کار کنید؛ البته لازم به ذکر است که مدت زمان یادگیری به تلاش و پشتکار خودتان نیز تا حد زیادی وابسته است.
گام پنجم: شروع به کار کنید
گام پنجم درباره ی اینکه چگونه طراح سایت شویم شروع به انجام کار است؛ منظور ما انجام پروژه های سنگین و بزرگ نیست؛ برای شروع کار زیر نظر یک شرکت به عنوان کار آموز یا نیروی تازه کار، شروع به کار کنید و پله به پله پیش بروید. این نکته را هیچ گاه فراموش نکنید که طراحی سایت به همان میزان که تخصص و مهارت در آن دخیل است، تجربه نیز مهم است، پس از خود توقع نداشته باشید که به محض یادگیری بتوانید یک سایت را به طور کامل و بدون عیب و ایراد طراحی کنید؛ شما به مرور زمان و با کسب تجربه های مختلف می توانید پیشرفت کنید.