معرفی 10 نمونه سایت طراحی شده با پایتون

نمونه سایت های طراحی شده با پایتون

  • مزایای طراحی سایت با زبان پایتون چیست؟
  • نمونه سایت طراحی شده با پایتون کدام است؟
  • چه شرکت هایی از پایتون جهت طراحی و توسعه ی وب سایت خود بهه برده اند؟
  • آینده ی شغلی طراحی سایت با پایتون چگونه است؟
  • هزینه ی طراحی سایت با پایتون چقدر است؟
  • آیا پایتون گزینه ی مناسبی برای طراحی سایت های فروشگاهی است؟
  • آیا از پایتون برای طراحی هر سایتی می توان بهره برد؟

از میان زبان های برنامه نویسی موجود و پرکاربرد، در حال حاضر پایتون، یکی از بهترین گزینه های پیش روی شما جهت یادگیری است، چرا که با توجه به مزایایی که این زبان برنامه نویسی در اختیارتان می گذارد و تنها با شرکت در دوره های آموزش پایتون در اصفهان، می توانید به صورت حرفه ای و تخصصی در آن مشغول به فعالیت شوید. پایتون یک زبان برنامه نویسی نسبتا ساده است و برای افراد مبتدی و کسانی که هیچ پیش زمینه ای از برنامه نویسی ندارند، می تواند برای شروع بهترین انتخاب باشد.
زبان برنامه نویسی پایتون، یک زبان سطح بالا است، یعنی کد های دستوری در پایتون، به زبان انسان نزدیک بوده و با آشنایی نسبی با زبان انگلیسی قادر خواهید بود تا حد زیادی مفهوم کدهای دستوری نوشته شده در پایتون را دریابید؛ همچنین کدهای دستوری در پایتون کوتاه بوده و در آن خبری از کدهای پیچیده و طولانی همانند جاوا و یا C++ نیست، به همین سبب افراد زیادی گرایش به یادگیری این زبان را پیدا می کنند و یادگیری پایتون، به تمامی علاقه مندان حوزه برنامه نویسی پیشنهاد می شود. البته این همه ی ماجرا نیست و مزایای پایتون تنها محدود به این موارد نیست، بلکه مهم ترین مزیت پایتون، کاربرد وسیع و گسترده ی آن است. زبان پایتون قابلیت اجرا بر روی پلتفرم های مختلف را دارد و از سازگاری بالایی برخوردار است، به همین دلیل از پایتون در حوزه های مختلف از جمله طراحی سایت در اصفهان و طراحی اپلیکیشن موبایل استفاده می شود و همچنان جزء پرطرفدارترین زبان های برنامه نویسی در دنیا محسوب می شود.
شاید برایتان این سوال ایجاد شود که معروف ترین نمونه سایت طراحی شده با پایتون کدام سایت است؟ کدام یک از شرکت های بزرگ و معروف از پایتون جهت طراحی و توسعه ی سایت خود استفاده کرده اند؟ و سوالاتی از این قبیل که در ادامه با معرفی و بررسی نمونه سایت های نوشته شده با پایتون، به آن ها پاسخ خواهیم داد.

1) گوگل | Google

بدون شک یکی از بهترین نمونه سایت های طراحی شده با پایتون ، گوگل است. گوگل نیاز به معرفی ندارد و همانطور که می دانید، محبوب ترین موتور جستجو در کل دنیا محسوب می شود. گوگل جهت بهبود عملکرد موتور جستجوی خود و همچنین برای تغییر ترافیک از سوی کاربران، از پایتون استفاده کرده است.

2) یوتیوب | YouTube

یوتیوب، بزرگ ترین سرویس اشتراک گذاری ویدیو در جهان را می توان به عنوان شناخته شده ترین نمونه سایت طراحی شده با پایتون به حساب آورد. استفاده از پایتون در طراحی وب سایت یوتیوب سبب شده تا فرآیند دانلود و آپلود ویدیوها و اشتراک گذاریشان، به مراتب راحت تر صورت پذیرد. همچنین یوتیوب از پایتون در جهت پیشبرد یکی از مهم ترین اهداف خود یعنی پخش آنلاین ویدیوها، از زبان پایتون بهره برده است و تا حد زیادی توانسته در این راه موفق شود.

3) ایسنتاگرام | Instagram

شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار اینستاگرام که محل به اشتراک گذاری تصاویر و ویدیوهای کاربران است، یکی دیر از نمونه سایت های طراحی شده با پایتون است. ایسنتاگرام در حال حاضر، تنها یک شبکه اجتماعی نیست، بلکه محلی برای توسعه بسیاری از کسب و کار های اینترنتی نیز شده است و از این رو مورد توجه کاربران قرار گرفته است. طراحی ظاهری کاربر پسند و رابط کاربری نسبتا ساده، مواردی است که به وسیله ی پایتون پیاده سازی شده است و سهم زیادی در جذب مخاطبان داشته است.

4) یاهو | Yahoo

یاهو که درواقع یکی از رقبای اصلی گوگل به حساب می آید، برای توسعه بسیاری از بخش های خود از جمله نقشه ها، رابط های کاربری و … از پایتون استفاده کرده است.

5) نتفلیکس | Netflix

نتفلیکس، بزرگ ترین سرویس استریم در دنیا، یکی دیگر از نمونه سایت های طراحی شده با پایتون ب حساب می آید. توسعه دهندگان نتفلیکس به دلیل سینتکس های روان و ساده ی پایتون، این زبان را جهت توسعه بخش های مختلف نتفلیکس انتخاب نموده اند و بر این اعتقادند که پایتون، مدیریت حجم عظیمی از دیتاها و ترافیک ها را ممکن می سازد.

6) پینترست | Pinterest

دنیای بی انتها و متنوع پینترست بر هیچ کس پوشیده نیست؛ بدون شک پینترست از نمونه های بی نظیر طراحی شده با پایتون به حساب می آید که در حال حاضر یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی به حساب می آید. پینترست، مجموعه ی بزرگی از داده های تصویری و ویدیویی است و توسعه دهندگان پینترست، علاوه بر مدیریت داده های موجود در این برنامه، امنیت آن نیز برایشان اهمیت داشت و از این رو پایتون را جهت طراحی، توسعه و پیکربندی پینترست برگزیدند.

7) اسپاتیفای | Spotify

اسپاتیفای برترین و بهترین سرویس پخش موسیقی در کل دنیا محسوب می شود. تیم توسعه دهندگان اسپاتیفای، تمرکز خود را بر ور ی سرعت هرچه بالاتر این وب سایت قرار دادند و از ان رو پایتون بهترین گزینه ی پیش رویشان محسوب می شد. همچنین پایتون به دلیل سادگی و خوانایی بالایی که دارد، جهت مدیریت پایگاه داده های اطلاعاتی مربوط به اسپاتیفای نیز بسیار کارآمد واقع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اسکرچ چیست

اسکرچ چیست؟

زبان اسکرچ چیست؟ بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی در سنین کم چه زبانی است؟ یادگیری برنامه نویسی در کودکی…