- سایت ساز چیست؟
- طراحی سایت با سایت ساز به چه صورتی است؟
- مزایا و معایب سایت ساز ها چیست؟
- برای طراحی سایت بهترین روش کدام است؟ کدنویسی؟ استفاده از سیستم های مدیریت محتوا؟ یا سایت ساز؟
- اگر بخواهیم هزینه ی زیادی بابت صرف طراحی سایت نکنیم، بهترین گزینه کدام؟
- طراحی وبسایت با سایت ساز ها چقدر زمان می برد؟
امروزه بسیاری از کسب و کار ها به دنبال گسترش دادن فضای کاری خود در فضای مجازی و اینترنت هستند و از این رو طراحی سایت در اصفهان بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است؛ روی آوردن مردم به خرید های اینترنتی با توجه به مزایایی که دارد، سبب رونق هرچه بیشتر کسب و کار های مجازی و اینترنتی گشته و به این سبب، افراد زیادی به فکر راه انداختن سایت های فروشگاهی و به طور کلی کسب و کار اینترنتی افتاده اند. کسب و کار در فضای مجازی و اینترنت مزایای بسیاری هم برای صاحب کسب و کار دارد و هم برای کاربران، مزایایی که برای صاحب کسب و کار دارد عبارتست از:
- فروش تنها محدود به ساعات خاصی از روز نمی شود و کاربران در هر ساعت از شبانه روز می توانند به سایت شما مراجعه کنند و خرید خود را ثبت کنند.
- مشتریانتان محدود به منطقه ی فروشگاهی نمی شوند و از شهر ها و نقاط مختلف نیز می توانید جذب مشتری داشته و سود کلانی به دست آورید.
- راه برای چانه زدن توسط مشتری کاملا بسته می شود.
- اگر قادر به اجاره ی محلی برای عرضه و فروش محصولاتتان ندارید، با هزینه ای بسیار کمتر می توانید اقدام به راهاندازی و طراحی سایت نمایید و بدون نیاز به پرداخت اجاره و …، به کسب و کار بپردازید.
مزایایی که خرید به صورت اینترنتی برای مشتریان دارد نیز به شرح زیر است:
- امکان مشاهده محصولات متنوع را دارند و می توانند همه را به صورت یکجا از لحاظ قیمت و ویژگی مقایسه کنند.
- نیازی به صرف وقت و گذراندن مسیر برای رفتن به مراکز خرید ندارند و می توانند در خانه ی خود و تنها با گوشی همراه و یا یک سیستم به خرید بپردازند.
- محدودیت زمانی ندارند و در هر ساعات از شبانه روز می توانند به سایت مورد نظر مراجعه و اقدام به خرید کالای مورد نیاز خود کنند.
با توجه به موارد ذکر شده، می توان پی برد که مشاغل و کسب وکار های اینترنتی تا چه حد در زندگی های امروزه تاثیر مثبت داشته و افراد را به داشتن فروشگاه های اینترنتی و خردی به صورت اینترنتی سوق می دهد. پس اگر شما هم یکی صاحبان کسب و کار هستید و به فکر طراحی سایت فروشگاهی، خدماتی و … هستید، باید از روند کار مطلع باشید تا بتوانید با توجه به نیاز خود و بودجه ای که می خواهید صرف کنید، بهترین انتخاب را داشته باشید. به طور کلی راه های زیادی برای راه اندازی و طراحی سایت وجود دارد از جمله:
- طراحی سایت به وسیله کد نویسی
- طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا
- طراحی سایت با استفاده از سایت ساز ها
هر یک از موارد فوق، معایب و مزایای مختص خود را دارد که ما در این مقاله به بررسی مزایا و معایب سایت ساز ها خواهیم پرداخت.
سایت ساز چیست؟
سایت ساز ها یکی از سیستم های طراحی شده برای ساخت و راه اندازی سایت است. بسیاری از افراد به دنبال طراحی سایت به صورت حرفه ای نیستند و نمی خواهند برای آن هزینه ی زیادی بکنند، و یا قصد دارند ظرف مدت کمی سایتشان راه بیفتد و خودشان بتوانند به راحتی آن را مدیریت کنند؛ در چنین مواردی، استفاده از سایت ساز ها تا حد زیادی کارشان را راه می اندازد اما به طور قطع نمی توان گفت که بهترین روش، استفاده از سایت ساز هاست چراکه سایت ساز ها در کنار مزایایی که برای کاربران دارد، معایبی را نیز دارد، به طور مثال، فردی که بدون هیچ تخصصی و با استفاده از طراحی سایت به وسیله سایت سازها اقدام به راه اندازی سایت می کند، هیچ یک اصول و قواعد سئو که یکی از مهم ترین و اصلی ترین فاکتور ها را در رشد و ارتقا سایت دارد و سبب فروش و سوددهی بهتر می شود، عملا از کار خود حذف کرده اند، در حالی که سئو سایت در اصفهان تاثیر بسزایی در افزایش درآمد از طریق سایت خواهد داشت. ما در ادامه به بررسی مزایا و معایب سایت ساز ها می پردازیم.
مزایای استفاده از سایت ساز ها
- استفاده از سایت ساز ها، راه بسیار مناسبی برای افرادی است که تخصصی در کد نویسی و استفاده از سیستم های مدیریت محتوا ندارند، اما میخواهند به ساده ترین شکل ممکن به ایجاد و راه اندازی وبسایتی برای خود بپردازند.
- سرعت طراحی سایت با سایت ساز ها بسیار بالاست، چراکه قالب های آماده و از پیش ساخته ای وجود دارد که به کمک آن و با یک drag و drop ساده، سایت خود را در کمترین زمان ممکن طراحی کنید.
- در استفاده از سایت ساز ها، نیازی به خرید هاست و دامنه نیست و از این حیث در هزینه هایتان صرفه جویی می شود.
مشکلات و معایب سایت سازها
شاید برایتان جالب باشد که بدانید، معایب سایت سازها بیشتر از مزایای آن است، اما بسیاری از افراد با توجه به مزایایی که برایشان دارد و. بدون توجه به معایب آن، استفاده از سایت ساز ها را برای طراحی سایت خود بر می گزینند. معایب سایت ساز ها عبارتند از:
- سایت ساز ها ابزار و قالب های پیشرفته ای ندارند و معمولا استفاده از آن ها با محدودیت های زیادی همراه است. بسیاری از افراد گمان می کنند که سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس همانند سایت ساز هاست، در حالی که تصوری کاملا اشتباه است؛ قابلیت ها و آپشن هایی که سیستم های مدیریت محتوا برای طراحی سایت در اختیار کاربر می گذارد قابل مقایسه با سایت ساز ها نیست و محدودیت سایت ساز ها در آن به چشم نمیخورد؛ پس چنانچه می خواهید سایتتان را به طور حرفه ای طراحی کنید و به نوعی دستتان برای طراحی سایت به شکل دلخواهتان باز باشد، سایت ساز ها انتخاب مناسبی نیستند.
- شاید در نگاه اول استفاده از سایت ساز ها مقرون به صرفه به نظر بیاید، اما باید بگویم سخت در اشتباهید؛ قابلیت هایی که در نسخه ی رایگان سایت ساز ها دراختیار فرد قرار داده می شود به قدری ساده، ابتدایی و محدود است که فرد در پی ارتقا آن بر می آید که نیاازمند پرداخت هزینه است؛ هر چه نسخه ی ارائه شده پیشرفته تر با قابلیت های بیشتری باشد، بدیهی است که هزینه ی آن نیز افزایش می یابد، در حالیکه اگر همین هزینه و یا حتی کمتر را صرف استخدام نیروی توسعه دهنده ی وب سایت بکنید و کار را به صورت اصولی تر پیش ببرید، برایتان صرفه اقتصادی بهتری خواهد.
- اگر به دنبال داشتن سایتی منحصر به فرد هستید، استفاده از سایت سایز ها به کارتان نمی آید، چرا که از یک قالب ممکن است چندین نفر برای طراحی سایت خود استفاده کنند و. از این رو، ظاهر سایت مشابه بقیه خواهد بود؛ در نظر داشته باشید که ظاهر سایت فاکتوری مهم در جذب کاربران دارد و زمانی که یک قالب در چندین سایت تکرار شود، ناخودآگاه تاثیرگذاری و جذابیت سایتتان را به شدت کاهش می دهد، پس در طراحی ظاهر سایت خود از هیچ تلاشی فروگذار نکنید.
- یکی از بزرگترین معایب سایت ساز ها، عدم پشتیبان گیری یا همان backup است، یعنی ممکن است هر لحظه سایت شما با تمام دیتاهای موجود در آن از بین برود و شما حتی نسخه ی پشتیبانی از آن ندارید که بتوانید سایت را مجدد بازگردانی کنید. عدم پشتیان گیری زمانی حساس می شود که سایت شما مملو از اطلاعات و دیتاهای متفاوت است که زمان و انرژی زیادی برای آن صرف شده و ممکن است به هردلیلی، سایت از دسترس خارج شود و دراین صورت دست شما به هیچ جایی بند نخواهد بود.
پس می توان نتیجه گرفت استفاده از سایت ساز ها جز در موارد خاص توصیه نمی شود و طراحی سایت از روش های تخصصی و اصولی تر نظیر کد نویسی و استفاده از سیستم مدیریت محتوا برایتان سودمند تر واقع خواهد شد. با شرکت در دوره های آموزش برنامه نویسی در اصفهان به راحتی می توانید تخصص لازم برای طراحی سایت به صورت کاملا اصولی را فراگیرید و نه فقط برای خود، بلکه برای دیگران هم از طریق برنامه نویسی به طراحی سایت بپردازید و از آن کسب درآمد کنید.