بررسی تیپ شخصیتی مناسب برنامه نویسی

تیپ شخصیتی مناسب برنامه نویسی

  • شخصیت مناسب برنامه نویسی چطور شخصیتی است؟
  • تا به حال به این فکر کرده اید که چه کسانی برای برنامه نویسی مناسب ترند؟
  • آیا تیپ شخصیتی در برنامه نویسی و موفقیت در آن تاثیرگذار است؟

پاسخ این سوالات و تمامی آنچه که ذهن شما را به خود مشغول ساخته نزد ماست پس ما را تا انتهای مقاله همراهی کنید.

پادکست و نسخه صوتی محتوای این مقاله

انتخاب شغل یکی از پرچالش ترین بخش های زندگی هر فرد است؛ شغل شما تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی شما را تحت تاثیر خود قرار می دهد و از این رو باید به دنبال شغلی باشید که از هر نظر برای شما مناسب باشد. حال سوال اینجاست که شغل مناسب یک فرد چه شغلی است؟ چه فاکتور هایی در مناسب بودن شغل برای یک فرد تاثیر دارد؟ به طورکلی، عوامل زیادی در انتخاب شغل مناسب شما تاثیر دارد؛ معمولا مهارت، تجربه، شرایط کار، حقوق و درآمد و … پارامتر هایی است که به ذهنتان خطور می کند، اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید تیپ شخصیتی هم در انتخاب شغل تاثیر بسیار زیادی دارد تا جایی که حتی یکی از عوامل موفقیت در شغل، تناسب میان تیپ شخصیتی و شغل مورد نظر است؛ شایددر ظاهر ساده به نظر بیاید اماهمین موضوع از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در صورت انتخاب شغلی که با تیپ شخصیتی شما تناسب و تناسخی ندارد، پس از مدتی دچار یاس و ناامیدی، سرخوردگی، احساس شکست و درنتیجه عدم موفقیت کافی در شغل و حرفه تان خواهید شد.
هدف اصلی ما در این مقاله بررسی شخصیت مناسب برنامه نویسی است؛ ما در این مقاله ویژگی های شخصیتی که یک برنامه نویس باید داشته باشد را برایتان شرح می دهیم و با بررسی هر یک از ویژگی ها شما را در انتخاب مسیر شغلی تان یاری خواهیم کرد. البته علاقه نیز بحث مهمی است اما اگر دیدید که ویژگی های شخصیتی مدنظر را نیز دارید میتوانید با شرکت در کلاس آموزش برنامه نویسی اندروید در اصفهان و یا با یادگیری بسیاری از زبان های برنامه نویسی وارد این حوزه شوید.

ویژگی های شخصیتی برنامه نویسان

برنامه نویسی از جمله مشاغل پرطرفدار و پردرآمد امروزه به حساب می آید و با دارا بودن تنوع و گستردگی، همواره ظرفیت بالایی را برای پذیرش نیرو های جدید دارد و سالانه شمار زیادی از افراد رو به سوی برنامه نویسی آورده و در این حرفه مشغول به کار می شوند. برنامه نویسی به عنوان شغل و منبع کسب درآمد، مزایای زیادی دارد از جمله:

  •  محدودیت سنی ندارد و شما حتی می توانید در دوران تحصیل خود نیز وارد این حرفه شوید.
  • محدودیت زمانی و مکانی ندارد، شما در هر کجا که باشید و در هر ساعتی از شبانه روز می توانید کار کنید و از این طریق کسب درآمد کنید.

نیاز به سرمایه ی کلان برای شروع کار ندارید و موانعی مثل شرایط سخت استخدام پیش روی شما وجود ندارد و بسیاری مزایای دیگر که این شغل به همراه دارد؛ اما سوال مهمی که مطرح است این است که آیا هر کسی وارد حرفه ی برنامه نویسی شود موفقیت او تضمینی است؟ آیا هرکسی می تواند وارد فضای گسترده ی برنامه نویسی شود و از آن به کسب درآمد خوبی برسد؟ پاسخ منفی است، زیرا شخصیت مناسب شغل برنامه نویسی، تیپ شخصیتی خاصی است و شرایط مختص خود را دارد و هر کسی قادر نیست در آن فعالیت کند و به موفقیت برسد. شاید تا به اینجای کار ناامید شده باشید اما انتخاب عاقلانه ی شغل و حرفه، تضمین کننده ی سطح رفاهی و اجتماعی زندگی شما به ویژه در آینده است، پس در انتخاب مسیر شغلی تان دقت کافی را به خرج دهید. ما در ادامه تیپ شخصیتی مناسب برنامه نویسان را برایتان شرح خواهیم داد.

یک برنامه نویس موفق باید صبور و بردبار باشد

اگر فردی عجول هستید و می خواهید یک کار را سریع به پایان برسانید، بگذارید همین اول کار به شما بگویم که برای برنامه نویسی ساخته نشدید و یکی از مهم ترین ویژگی های شخصیتی برنامه نویسان یعنی بردباری و صبوری را ندارید. برنامه نویسی، حرفه ای پر از چالش بوده و برنامه نویس با حوصله و شکیبایی تمام، کار را مرحله به مرحله پیش ببرد تا بتوانند به نتیجه ی مورد نظر دست پیدا کنند. پروژه های بزرگ، روزها، هفته ها و حتی ماه ها انجام آن به طول می انجامد. پس می توان گفت در کنار مهارت و تجربه، شخصیت یک برنامه نویس باید صبور، با حوصله و بردبار باشد.

خلاق و اهل تفکر باشد

کسی که می خواهد وارد حرفه ی برنامه نویسی شود باید از قدرت خلاقیت بالایی برخوردار باشد. زمانی که صورت مساله به شما داده می شود، باید توانایی این را داشته باشید که بارها و بارها به مساله و راه حل های موجود برای آن فکر کنید، راه حل های مختلف را آنالیز کنید، روش های مختلف را امتحان کنید و در نهایت بهترین راه حل را برگزینید؛ چه بسا بسیاری از مسائل در برنامه نویسی در ظاهر لاینحل است و پیدا کردن حتی یک راه حل نیز کار مشکلی است، پس شخصیت مناسب برنامه نویسی، شخصیتی است که برای حل مسائل خلاقیت به خرج دهد، راه های متفاوت را امتخان کند، بارها شکست بخورد اما همچنان ادامه دهد و برای مسائلی که به ظاهر حل نشدنی اند، راه حلی پیدا کند.

اطلاعات و مهارت های خود را ارتقا ببخشد

در برنامه نویسی، شما باید به طور مداوم، مهارت های خود را به روز کنید و در پی یادگیری و ارتقاء دانش خود باشید. علم برنامه نویسی روز به روز در حال پیشرفت و گسترش است و یک برنامه نویس موفق، خود را بی نیاز از یادگیری نمی داند و همواره اشتیاق به یادگیری مهارت های جدید دارد و به دنبال بالا بردن سطح اطلاعات و توانمند کردن خود است. پس یکی از ویژگی های شخصیتی برنامه نویسان این است که هرگز از یادگیری و آموزش دست نمی کشند.

توانمندی ذهنی بالا داشته باشد

برنامه نویسی شغلی است که بیش از هر چیزی، ذهن فرد را درگیر خود می سازد و باید برنامه نویس، توانایی ذهنی و IQ بالایی داشته باشد تا بتواند از پس هر پروژه ای برآید؛ همچنین باید قدرت یادگیری و فراگیری آن ها نیز بالا باشد تا بتوانند سریع خود را با تکنولوژی روز همگام سازند.

یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه ویژه داشت، ظرفیت کاری فرد برنامه نویس است. یک برنامه نویس موفق باید توانایی ساعت کاری بالا را داشته باشد. برنامه نویسی همانند دیگر مشاغل نیست که شما صبح تا بعد ازظهر سرکار باشید و تایم کاری مشخصی داشته باشید، برنامه نویسی فعالیتی است که زمان زیادی می برد و تیپ شخصیتی مناسب برنامه نویسی، شخصیتی است با روحیه و توان کاری بالا تا بتواند به مدت طولانی پشت سیستم بنشیند و مشغول کد زدن باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اسکرچ چیست

اسکرچ چیست؟

زبان اسکرچ چیست؟ بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی در سنین کم چه زبانی است؟ یادگیری برنامه نویسی در کودکی…