6 تا از معروف ترین برنامه هایی که با فلاتر نوشته شده اند

برنامه های نوشته شده با فلاتر

  • برنامه هایی که با فلاتر نوشته شده اند کدامند؟
  • کاربرد فلاتر چیست؟
  • مزایای استفاده از فلاتر چیست؟
  • چه شرکت هایی از فلاتر در توسعه ی برنامه های خود بهره برده اند؟

امروزه اپلیکیشن ها نقش بسیار مهمی را در ارتقاء سطح رفاهی و علمی افراد داشته اند. طراحی اپلیکیشن در اصفهان به روش های مختلف صورت می گیرد و برای سیستم عامل های اندروید و IOS پیاده سازی می شود. همانطور که می دانید زمان و هزینه ای که باید صرف شود دو برابر می شود؛ آیا راهی وجود دارد که با یک بار کد زدن بتوان اپلیکیشن را برای اندروید و IOS پیاده سازی کرد یا به اصطلاح با یک تیر، دو نشان زد؟
بله… با فلاتر

فلاتر چیست؟

فلاتر یک فریم ورک متن باز است که گوگل آن را در سال 2017 عرضه نمود. به کمک فلاتر که یک فریم ورک چند پلتفرمی است می توان با یک بار کد زدن، اپلیکیشنی را برای اندروید و IOS و حتی تحت وب طراحی و پیاده سازی کرد. درواقع فلاتر را می توان به یک کاتالیزگر تشبیه کرد که فرآیند طراحی اپلیکیشن برای IOS و اندروید را به طور چشم گیری سرعت می بخشد. فلاتر مزایای زیادی را برای توسعه دهندگان و برنامه نویسان به همراه داشت همچون:

  • تسریع فرآیند کدنویسی: یکی از مزایای مهمی که فلاتر در اختیار توسغه دهندگان قرار می دهد این است که هر تغییری که در کد می دهند می توانند در همان لحظه نتیجه را مشاهده کنند، در حالی که اگر از فلاتر استفاده نشود باید برای نمایش نتایج ابتدا کد کامپایل شود که پروسه ای زمان بر است.
  • دارا بودن المان ها و ویجت های آماده: از جمله ویژگی های منحصر به فرد فلاتر، دارا بودن ابزار های مورد استفاده در طراحی UI اپلیکیشن به صورت آماده با قابلیت ویرایش، به طور مثال می توانید برای قرار دادن دکمه درون اپلیکیشن از دکمه های آماده ی موجود در فلاتر استفاده کنید و به راحتی و مطابق با سلیقه تان آن را شخصی سازی کنید.
  • کاهش در زمان و هزینه: همانطور که در ابتدای بحث عنوان کردیم، با استفاده از فلاتر دیگر نیازی به جداسازی طراحی اپلیکیشن برای اندروید و IOS نیست و تنها با یک بار کد نویسی می توانید یک اپلیکیشن را برای هر دو سیستم عامل پیاده سازی کرد و عملا زمان و هزینه ای که قرار بود صرف شود، نصف می شود.
  • سازگار با نمایشگرهای مختلف: با وجود صفحه نمایشگرهای مختلف موبایل و تبلت با اندازه های گوناگون باید در زمان طراحی اپلیکیشن توجه داشت که برنامه در تمامی دستگاه ها به درستی نمایش داده می شود. با طراحی اپلیکیشن به کمک فلاتر، سازگار ساختن اپلیکیشن با انواع نمایشگر ها به مراتب راحت تر و ساده تر از سایر روش هاست.

اپلیکیشن های ساخته شده با فلاتر

به طور کلی فلاتر یک فریم ورک کاربردی در دنیای طراحی اپلیکیشن به حساب می آید و لازم است تا طراحان و توسعه دهندگان اپلیکیشن، کار با این فریم ورک کاربردی را فراگیرند. علاقه مندان به فراگیری به فلاتر می توانند با شرکت در دوره های آموزش فلاتر در اصفهان، به صورت تخصصی و حرفه ای و زیر نظر اساتید مجرب، دانش لازم را جهت استفاده از این فریم ورک بدست آورند. حال با توجه به مزایایی که برای فلاتر ذکر شد سوالی که مطرح می شود این است که برنامه هایی که با فلاتر نوشته شده اند  چیستند؟ ما در ادامه به بررسی و معرفی برنامه های نوشته شده با فلاتر خواهیم پرداخت.

1) Google ads

Google ads یا Google adwords، درواقع یکی از کمپین های تبلیغاتی گوگل محسوب می شود که کاربران جهت افزایش بازخورد از سایتشان با پرداخت هزینه ای معین اقدام به خرید و استفاده از Google ads می کنند. اگر بخواهیم به زبان ساده تر ساز و کار Google ads را شرح دهیم، باید گفت که شما به ازای سرچ هر عبارت در گوگل، نتایجی را در صفحه ی اول مشاهده خواهید کرد که از بین این نتایج، برخی به صورت ارگانیک در صفحه ی اول قرار دارند و برخی دیگر از وب سایت ها، بخاطر استفاده از تبلیغات گوگل یا Google ads است که با نشانه ی AD در کنار url سایت علامت گذاری شده اند. این سرویس محبوب و پرطرفدار از جمله برنامه های نوشته شده با فلاتر محسوب می شود.

2) Google pay

گوگل پی، یکی از سرویس های پرداخت آنلاین و انجام تراکنش های مالی است که خدمات زیادی را به کاربران ارائه داده و از آن جایی که زیر نظر شرکت گوگل است، یک سرویس معتبر به همراه پشتیبانی قوی می باشد؛ یعنی شما با نصب گوگل پی می توانید بدون نیاز به کارت بانکی و حتی حساب ارزی، از سایت های گوناگون در سطح دنیا خرید کنید و به راحتی هزینه ی آن را پرداخت کنید. در صورتی که در زمینه ی ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشید، نحوه ی عملکرد گوگل پی برایتان ملموس تر خواهد بود. گوگل پی یکی از برنامه هایی است که از فلاتر در توسعه ی اپلیکیشن خود بهره برده است.

3) علی بابا

علی بابا نیاز به معرفی ندارد چرا که بزرگ ترین سرویس ارائه دهنده ی خدمات خرید و فروش بلیط، رزرو هتل، تور های مسافرتی و … در سطح خاورمیانه است و جزء بزرگ ترین شرکت هایی است که در زمینه ی تجارت الکترونیک در دنیا فعالیت دارد. علی بابا نیز از جمله برنامه هایی که با فلاتر نوشته شده اند می باشد و توسعه ی اپلیکیشن خود را تا حد زیادی مدیون فریم ورک فلاتر است.

4) E bay

E bay یکی از بزرگ ترین سایت های فروشگاهی در دنیاست که در زمینه ی خرید و فروش و حراج کالا های مختلف فعالیت دارد. هر آنچه بخواهید در E bay می توان یافت، از کالا های قدیمی تا محصولاتی که چرخه ی تولیدشان متوقف شده، همه و همه در E bay موجود است. E bay در حال حاضر، میلیون ها کاربر از سرتاسر دنیا دارد و در لیست برنامه هایی که با فلاتر نوشته شده اند قرار دارد.

5) تلوبیون

تلوبیون یکی از اپلیکیشن های معروف و پر کاربرد در ایران است که در زمینه ی پخش آنلاین کانال های تلویزیونی به صورت زنده و آرشیو فعالیت دارد. فعالیت تلوبیون بسیار گسترده بوده و دارای بیش از 60 کانال تلویزیونی و رادیویی در ایران می باشد. اپلیکیشن تلوبیون نیز از فریم ورک فلاتر جهت توسعه ی برنامه ی خود بهره برده است که سبب کارایی بهتر و بیشتر این اپلیکیشن شده است.

6) Reflectly

Reflectly یک اپلیکیشن در جهت بهبود جنبه های شخصیتی و کنترل وضعیت خلق و خوی افراد است؛ در واقع این اپلیکیشن، یک برنامه ی ژورنال نویسی است، به این صورت که شما با نصب Reflectly، یک دفتر خاطرات دیجیتال دارید اما تفاوت آن با یک دفترچه خاطرات معمولی چیست؟ این اپلیکیشن دارای هوش مصنوعی است و وضعیت خلق و خوی کاربر را بر اساس مواردی که ثبت می کند در طی مدت زمان معینی ( مثلا یک ماه یا یک هفته) بررسی می کند و باتوجه به آن، پیشنهاداتی را در جهت بهبود وضعیت فرد، کنترل استرس، افزایش امید و انگیزه و … می دهد. این اپلیکیشن برای بهتر کردن حال شماست و هدف اصلی آن، کمک به وضعیت روحی و شخصیتی افراد در کنار مثبت اندیشی می باشد. Reflectly را نیز جزء برنامه هایی که با فلاتر نوشته شده اند باید محسوب کرد چرا که تیم توسعه دهنده ی Reflectly از فلاتر در جهت توسعه ی اپلیکیشن بهره برده اند.

جمع بندی

همانطور که می بینید شرکت های بزرگی همچون علی بابا و گوگل از فلاتر در جهت توسعه ی برنامه های خود بهره برده اند که خود فریم ورک فلاتر، یک فریم ورک تایید شده و کاربردی است و برای افرادی که در زمینه ی برنامه نویسی و طراحی اپلیکیشن فعالیت دارند، یادگیری آن تا حدی لازم و ضروری است. هنرجویان علاقه مند به شرکت در دوره های آموزش برنامه نویسی در اصفهان، معمولا پس از اتمام دوره به یادگیری فلاتر می پردازند تا دانش برنامه نویسی خود در زمینه ی طراحی اپلیکیشن را ارتقاء دهند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهارده + 17 =

اسکرچ چیست

اسکرچ چیست؟

زبان اسکرچ چیست؟ بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی در سنین کم چه زبانی است؟ یادگیری برنامه نویسی در کودکی…