برنامه نویسی اندروید بهتره یا طراحی سایت ؟ بررسی بازارکار، درآمد و …

  • برنامه نویسی اندروید بهتره یا طراحی سایت ؟
  • درحال حاضر بازار کار کدام بهتر است؟ برنامه نویسی یا طراحی سایت؟
  • درآمد کدام حوزه بیشتر است؟
  • برای شروع، طراحی سایت بهتره یا برنامه نویسی اندروید؟
  • کدام برای مهاجرت بهتر و کاربردی تر است؟

با دقت به روند زندگی های امروزی می توان دریافت که تکنولوژی، نقش موثری در تامین میزان آسایش و رفاه افراد داشته است و پیشرفت چشم گیر آن در چند سال اخیر، افراد زیادی را به سمت خود جذب کرده است. عرصه ی تکنولوژی و مشاغل مرتبط با آن، یکی از حوزه های پرطرفدار و محبوب در سرتاسر جهان محسوب می شود و درواقع می توان گفت، با فراگیری فنون مربوطه و مهارت های لازم، در هر کجا که باشید، می توانید به فعالیت بپردازید و کسب درآمد کنید. حوزه های مرتبط با تکنولوژی نظیر برنامه نویسی، به ویژه مورد توجه افرادی قرار دارد که قصد مهاجرت به کشور های خارجی را دارند.
برنامه نویسی دنیایی وسیع و بی انتهاست و تنوع موجود در آن به حدی زیاد است که افراد در برهه ی اول نمی دانند که کدام حوزه ی مرتبط با برنامه نویسی را جهت فعالیت برگزینند، به طور مثال، طراحی سایت در اصفهان و تهران و برنامه نویسی اندروید، دو حوزه ی کاری پردرآمد با بازار کار خوب در جهان هستند اما حال سوالی که پیش می آید این است که برنامه نویسی اندروید بهتره یا طراحی سایت ؟ بازار کار کدام یک بهتر است؟ برای افراد مبتدی، کدام حوزه مناسب تر است؟ طراحی سایت یا برنامه نویسی اندروید؟ تمامی این ها سوالاتی است که ممکن است برای افراد علاقه مند به این حوزه پیش بیاید که قطعا درصدد پاسخی مطمئن و قابل اعتماد برای آن هستند؛ هدف ما از این مقاله، بررسی شرایط، ویژگی ها، بازار کار و درآمد طراحی سایت و برنامه نویسی اندروید است و با در پایان مطالعه ی این مقاله، پاسخ سوالتان را خواهید یافت، پس با ما همراه باشید.

مقایسه ی برنامه نویسی اندروید و طراحی سایت

اگر بخواهیم برنامه نویسی اندروید و طراحی وب سایت را با هم مقایسه کنیم، ابتدا بهتر است یک آشنایی نسبی و دید اجمالی نسبت به هر دوی آن ها پیدا کرده و سپس از جهت های مختلف همانند درآمد، بازار کار، سختی یادگیری، بازار رقابتی، وضعیت نیرو های فعال و … مقایسه خواهیم کرد.
طراحی وب سایت: طراحی سایت، به زبان ساده شامل تمامی اعمالی است که باعث به وجود آمدن یک سایت می شود؛ این عملیات شامل کدنویسی های سمت front و back می شود. front-end، قسمت های ظاهری و نمایشی سایت را شامل شده و سمت Back-end، مربوط به مدیریت سایت و پایگاه داده های اطلاعاتی بوده و به طور کلی قسمت های مرتبط با سرور را شامل می شود.
برنامه نویسی اندروید: برنامه نویسی اندروید، برنامه نویسی به زبان کاتلین و یا جاوا است که به ساخت و طراحی اپلیکیشن در اصفهان منتهی می گردد.

بازار کار اندروید یا وب

اگر بخواهیم از نظر بازار کار بگوییم که برنامه نویسی اندروید بهتره یا طراحی سایت ، باید چندین پارامتر را در کنار هم مقایسه کنیم تا در نهایت بتوان بازار کار این دو را باهم مقایسه کرد؛ میزان تقاضای موجود در هر کدام، سختی و دشواری یادگیری و کسب مهارت، تعداد نیروهای متخصص و فعال در هر زمینه، آینده ی شغلی و … همه و همه در مقایسه ی بازار کار طراحی سایت و برنامه نویسی اندروید موثر است که به شرح هر یک از موارد خواهیم پرداخت.

  1. میزان سختی یادگیری: به لحاظ دشواری یادگیری مهارت های مربوط به کدنویسی وب و اندروید، برنامه نویسی اندروید به مراتب سخت تر است، اما برای افرادی که بدون هیچ پیش زمینه ای از کد زدن می خواهند به حوزه ی برنامه نویسی وارد شوند، طراحی وب سایت گزینه ی مناسب تری است و یادگیری مهارت های آن، به پیچیدگی برنامه نویسی اندروید نیست. افراد علاقه مند می توانند با شرکت در دوره های آموزش طراحی سایت در اصفهان، تهران و سایر شهرها، مهارت های لازم برای ورود به حیطه ی طراحی سایت را فراگیرند.
  2. میزان تقاضا در حال حاضر: میزان تقاضا در هر دو حوزه یعنی طراحی سایت و برنامه نویسی اندروید بالا است و هر کدام محبوبیت خود را در میان کاربران تثبیت کرده است، پس از نظر میزان تقاضا و وضعیت کاری، در وضعیتی مشابه و با اختلافی جزئی قرار دارند.
  3. تعداد نیروهای متخصص و فعال: در حال حاضر، تعداد افرادی که در زمینه ی طراحی سایت فعالیت می کنند، بسیار بیشتر از متخصصان موجود در زمینه ی برنامه نویسی اندروید است و این یکی از اختلافات زیاد میان این دو حوزه است چراکه در حال حاضر، حوزه ی برنامه نویسی اندروید به نوعی با کمبود نیروی متخصص مواجه است در حالیکه طراحی سایت از نیرو های متخصص تا حدی اشباع شده است؛ با در نظر گرفتن این مقایسه، می توان این نتیجه را گرفت که به دلیل کمبود نیروی های متخصص در زمینه ی برنامه نویسی اندروید، نیاز به نیرو در این زمینه بیشتر است و ظرفیت بالاتری را برای پذیرش افراد دارد.
  4. آینده ی شغلی: برنامه نویسی اندروید، با یک شیب صعودی، روز به روز در حال پیشرفت است، البته این به این معنا نیست که حوزه ی طراحی سایت زمینه ی پیشرفت ندارد و سیر راکد و یا نزولی دارد، بلکه طراحی سایت نیز در حال پیشرفته تر شدن است اما با سرعتی کمتر؛ پس اگر جزء آن دسته از افراد هستید که همواره به دنبال توسعه و پیشرفت های متوالی در شغلتان هستید، برنامه نویسی اندروید، زمینه ی مناسبی جهت فعالیت برای شما می باشد.

با مقایسه ی چهار فاکتوری که بررسی کردیم، در پاسخ به این سوال که برنامه نویسی اندروید بهتره یا طراحی سایت از نظر بازار کار، برنامه نویسی اندروید در وضعیت بهتری نسبت به طراحی وب سایت قرار دارد، اما این همه ی ماجرا نیست، خیلی از افراد به دنبال زمینه ای هستند که با فعالیت در آن، درآمد بیشتری کسب کنند و سود بیشتری عایدشان شود. شرکت تبلیغات اصفهان، برگزار کننده دوره های آموزش اندروید در اصفهان می باشد و شما می توانید با مراجعه به این شرکت، از دوره های تخصصی و پربار این مجموعه که به صورت خصوصی و نیمه خصوصی برگزار می شود بهره مند شوید.

در ادامه به مقایسه ی درآمد برنامه نویسی اندروید و طراحی وب خواهیم پرداخت.

مقایسه درامد برنامه نویسی اندروید و وب

به طور کلی، درآمد حاصل از برنامه نویسی، چه در حوزه ی وب و چه در حوزه ی اندروید، به میزان مهارت و تخصص فرد بستگی دارد و همان میزان که تخصص و مهارت فرد بالاتر باشد، بدیهی است که دستمزد دریافتی نیز افزایش می یابد، اما از آنجایی که افراد در پی یک مقایسه ی نسبی میان میزان درآمد برنامه نویسی اندروید و طراحی سایت هستند، طبق آخرین آمار در سال 2022 از میانیگن درآمد طراحان وب و توسعه دهندگان اندروید در سطح دنیا، درآمد حاصل از برنامه نویسی اندروید بالاتر از طراحی سایت است. همانطور که پیش تر نیز اشاره کردیم، میزان درآمد، خود پارامتر مهم و موثری است که افراد در انتخاب خود در نظر می گیرند.

با توجه به موارد ذکر شده و مقایسه ی صورت گرفته در مورد اینکه برنامه نویسی اندروید بهتره یا طراحی سایت ، به طور قطع نمی توان برنامه نویسی اندروید را پاسخ سوال دانست، مواردی چون استعداد، توانایی و علاقه ی فرد نیز امری مهم است که نباید آن را نادیده گرفت. افراد متبحر در هر زمینه ای می توانند درآمد خوبی کسب کنند به شرط تلاش مداوم و افزایش مهارتشان؛ اما طراحی سایت و به ویژه برنامه نویسی اندروید، مشاغلی آینده دار است و می توان روی آن ها به عنوان شغل دائمی نیز حساب کرد. پس چنانچه در دوراهی اندروید و وب مانده اید، پیشنهاد ما به شما این است که ابتدا علاقه و استعداد خود را شناسایی کنید و سپس بر اساس آن و مواردی که در این مقاله گفته شد، بهترین تصمیم را بگیرید. یک طراح سایت با تخصص بالا می تواند درآمدی بیش از آنچه را که یک برنامه نویس اندروید دریافت می کند از آن خود سازد، پس به طور خلاصه، میزان موفقیت شما به خودتان و تلاشی که می کنید بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

اسکرچ چیست

اسکرچ چیست؟

زبان اسکرچ چیست؟ بهترین زبان برای شروع برنامه نویسی در سنین کم چه زبانی است؟ یادگیری برنامه نویسی در کودکی…