آموزش لاراول | آموزش لاراول در اصفهان

لاراول یک چارچوب وب منبع باز و رایگان PHP است که توسط Taylor Otwell ایجاد شده و برای توسعه برنامه های وب تحت الگوی معماری مدل-مشاهده-کنترل کننده (MVC) و براساس Symfony طراحی شده است. برخی از ویژگی های لاراول یک سیستم بسته بندی مدولار با یک مدیر وابستگی اختصاصی (روش های مختلف برای دسترسی به پایگاه داده های رابطه ای) ابزارهایی است که به استقرار و نگهداری برنامه ها و جهت گیری آن به سمت هدف کمک می کنند.

آموزش لاراول

تاریخچه لاراول

تیلور اوتول ، لاراول را به عنوان تلاشی برای ارائه گزینه ای پیشرفته تر برای چارچوب CodeIgniter ایجاد کرد که ویژگی های خاصی مانند پشتیبانی داخلی برای تأیید اعتبار کاربر و تأیید آن را فراهم نمی کرد. اولین نسخه بتا لاراول در 9 ژوئن 2011 در دسترس قرار گرفت و پس از آن نسخه لاراول 1 در همان ماه منتشر شد. لاراول 1 شامل پشتیبانی داخلی برای احراز هویت، بومی سازی، مدل ها، نماها، جلسات، مسیریابی و سایر سازوکارها بود اما از کنترل کننده هایی که مانع از واقعی بودن یک چارچوب MVC بودند فاقد پشتیبانی بود.

لاراول 2 در سپتامبر 2011 منتشر شد و باعث پیشرفت های مختلف نویسنده و جامعه شد. از ویژگی های مهم جدید می توان به پشتیبانی از کنترل کننده ها اشاره کرد که از لاراول 2 به یک چارچوب کاملاً سازگار با MVC، پشتیبانی داخلی از اصل وارونگی کنترل (IoC) و سیستم الگویی به نام Blade تبدیل شده است. به عنوان یک نکته منفی پشتیبانی از بسته های شخص ثالث در لاراول 2 حذف شد.

لاراول 3 در فوریه 2012 با مجموعه ای از ویژگی های جدید از جمله رابط خط فرمان (CLI) به نام Artisan، پشتیبانی داخلی برای سیستم های مدیریت پایگاه داده بیشتر، انتقال پایگاه داده به عنوان نوعی کنترل نسخه برای طرح های پایگاه داده، پشتیبانی برای مدیریت منتشر شد.

لاراول 4 (با نام رمز Illuminate) در ماه مه 2013 منتشر شد. این نسخه به صورت بازنویسی کامل چارچوب لاراول ساخته شد و طرح آن را به مجموعه ای از بسته های جداگانه توزیع شده از طریق Composer منتقل کرد که به عنوان یک مدیر بسته در سطح برنامه عمل می کند. چنین چیدمانی قابلیت توسعه لاراول 4 را بهبود بخشید که با برنامه رسمی انتشار منظم آن که شامل شش ماه بین انتشار امتیازهای جزئی بود جفت شد. از دیگر ویژگی های جدید نسخه لاراول 4 می توان به بارگذاری پایگاه داده برای جمعیت اولیه پایگاه داده، پشتیبانی از صف های پیام، پشتیبانی داخلی برای ارسال انواع مختلف ایمیل و پشتیبانی برای تأخیر در حذف سوابق پایگاه داده موسوم به حذف نرم اشاره کرد.

لاراول 5 در فوریه 2015 در نتیجه تغییرات داخلی منتشر شد که در نهایت به تعداد جدید نسخه بعدی لاراول 4.3 منجر شد. از ویژگی های جدید نسخه Laravel 5 می توان به پشتیبانی از برنامه ریزی برای انجام کارهای دوره ای از طریق بسته ای به نام Scheduler یک لایه انتزاعی به نام Flysystem اشاره کرد که اجازه می دهد از ذخیره سازی از راه دور به همان شیوه سیستم های فایل محلی استفاده شود، مدیریت بهتر دارایی های بسته از طریق اکسیر و احراز هویت خارجی که از طریق بسته اختیاری Socialite ساده شده است. لاراول 5 همچنین ساختار درختی فهرست راهنمای داخلی جدیدی را برای کاربردهای توسعه یافته ارائه داده است.

لاراول 5.1 که در ژوئن 2015 منتشر شد اولین نسخه لاراول بود که از پشتیبانی طولانی مدت (LTS) برخوردار شد. نسخه های جدید LTS برای هر دو سال یک بار برنامه ریزی شده بود.

لاراول 5.3 در 23 آگوست 2016 منتشر شد. ویژگی های جدید 5.3 در بهبود سرعت توسعه دهنده با افزودن موارد اضافی خارج از جعبه برای کارهای مشترک متمرکز است.

Laravel 5.4 در 24 ژانویه 2017 با بسیاری از ویژگی های جدید مانند Laravel Dusk ، Laravel Mix، اجزای تیغه و شکاف ها، ایمیل های Markdown، نمای خودکار، بهبود مسیره ، پیام های عالی برای مجموعه ها و بسیاری دیگر منتشر شد.

لاراول 6 در تاریخ 3 سپتامبر 2019 با تولید کد طرح تغییر، معرفی نسخه معنایی، سازگاری با لاراول بخار، پاسخ های بهتر مجوز، بهبود میان افزار شغل، مجموعه های تنبل و بهبود زیر سوال در بازار منتشر شد.

لاراول 7 در 3 مارس سال 2020 با ویژگی های جدیدی مانند Laravel Sanctum ، Cast Eloquent Casts ، Blade Component Tag ، Fluent String Operations و Route Binding بهبود یافت.

آخرین نسخه لاراول نسخه 8 است که در 8 سپتامبر سال 2020 با ویژگی های جدیدی مانند Laravel Jetstream، کلاس های کارخانه مدل، خرد کردن مهاجرت، Tailwind CSS برای بازدید از صفحه بندی و سایر پیشرفت های کاربردی منتشر شد.

آموزش لاراول در اصفهان

آموزش لاراول در اصفهان

آموزش لاراول در اصفهان یک چارچوب جدید می تواند دلهره آور باشد اما همچنین هیجان انگیز است. برای هموار سازی انتقال شما ما سعی کرده ایم اسنادی کاملاً واضح و دقیق برای لاراول ایجاد کنیم. در اینجا چند توصیه برای اولین خواندن آورده شده است:

نصب و پیکربندی

مسیریابی

درخواست ها و ورودی ها

بازدیدها و پاسخ ها

کنترل کننده ها

پس از مطالعه این آموزش لاراول در اصفهان باید درک خوبی در زمینه درخواست اولیه یا پاسخ در لاراول داشته باشید. در مرحله بعدی ممکن است بخواهید در مورد پیکربندی پایگاه داده ، سازنده پرس و جو روان و Eloquent ORM اطلاعاتی کسب کنید. یا ممکن است بخواهید درباره احراز هویت و امنیت بخوانید تا بتوانید افراد را در برنامه خود وارد کنید.

آموزش نصب لاراول

برای نصب لاراول بر روی هاست خود در ابتدا نیاز به نصب پیش نیاز آن یعنی composer داریم.

برای این کار به وب سایت این ابزار رفته و در بخش دانلود میبینیم که برای نصب راهنمایی انجام داده که ما برای نصب این فایل در محیط هاست باید از نوع سیستم عامل هاست خود مطلع شویم.

آموزش نصب لاراول

در این مقاله با نحوه نصب آن بر روی هاست لینوکسی آشنا میشویم.

آموزش لاراول در اصفهان

در ادامه برای اینکه بتوانیم دستورالعمل های خط فرمان را اجرا کنیم نیاز به دسترسی ssh به هاست خود داریم (درصورت نداشتن اجازه دسترسی از سرویس دهنده خود درخواست این مهم را به عمل بیاورید.)

برای دسترسی ssh به هاست و اجرای کد های خط فرمان به صورت زیر عمل میکنیم.

در ابتدا با نام کاربری و رمز خود از طریق www.your_domain_name:2083 به محیط هاست لاگین میکنیم و سپس مطابق عکس آدرس را کپی میکنیم.

آموزش لاراول

سپس مانند عکس زیر در محیط پاورشل ویندوز (از محیط cmd نیز میتوان این استفاده را کرد.) دستور زیر را وارد میکنیم.

راهنمای نصب لاراول

در این دستور بعد از Ssh دو قسمت مهم داریم که آن ها را معرفی میکنم.

– قسمت نام کاربری cpanel : که در مثال بالا برابر است با radianapp

– قسمت دامین هاست cpanel : که در مثال بالا برابر است با advertisingisfahan.com

این دو قسمت با کاراکتر اتساین (@) از یک دیگر جدا شده اند.

سپس رمز ورود را میخواهد که آن را وارد میکنیم

نکته: در هنگام وارد کردن رمز عبور هیچ تغییری در محیط کامند به وجود نمی آید که این به دلیل امنیت رمز عبور شماست پس در وارد کردن رمز دقت لازم را به عمل بیاورید.

پس از وارد کردن رمز عبور وارد محیط کامند هاست خود شده ایم که در عکس زیر نیز قابل مشاهده میباشد.

آموزش لاراول

برای ادامه کار باید از محلی که در آن قرار داریم مطلع شویم برای این کار از دستور ls استفاده می کنیم.

بعد از وارد کردن لیست فایل هایی که در این محل قرار دارد را به نشان میدهد.

همانطور که مشاهده میشود در قسمت مدیریت فایل های هاست لاگین شده ایم.

برای ادامه کار باید به پوشه public_html وارد شویم که این کار را با دستور cd public_html انجام می دهیم.

راهنمای نصب لاراول

پس از وارد شدن به پوشه میتوانیم ادامه نصب composer  را انجام دهیم.

برای سهولت کار و انجام ندادن فرمان های سایت composer در قسمت پایینی صفحه دانلود composer ورژن های متفاوت composer.phar موجود میباشد که آن ها را میتوان دانلود کرد و در هاست بارگزاری کرد.

پس از بارگزاری فایل و یا اجرای خطوط فرمان یک فایل composer.phar داریم که برای نصب لاراول مهم می باشد.

آموزش لاراول

حال لاراول را با دستور زیر نصب می کنیم.

php composer.phar create-project laravel/laravel –prefer-dist

نصب لاراول

با این دستور composer فایل های لاراول را دانلود میکند و آن ها را در پوشه ایی به نام laravel داخل public_html بارگزاری می کند.

پس از اتمام مراحل میتوانیم با وارد کردن نام دامنه و سپس در پوشه larval  و پس از آن در پوشه public  سایت لاراول را مشاهده کنیم.

در این مثال من با ارور زیر مواجه شدم که دلیل آن پایین بودن ورژن php  سایت است که میتوان با رفتن به بخش MultiPHP Manager  ورژن php سایت را افزایش دهیم.

آموزش لاراول در اصفهان

پس از تغییر ورژن php سایت با موفقیت لود می شود. اگر باز هم به راهنمایی بیشتری در مورد آموزش لاراول نیاز داشتید می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را بیشتر راهنمایی نمایند.

cms لاراول

برای دانلود لاراول می توانید از لینک زیر استفاده نمایید.

https://github.com/laravel/laravel