شماره تماس

سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان

سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان یکی از محبوب ترین غذاهایی است که اگر بتوانید آن را در خانه تهیه کنید، خانواده خود را شگفت زده خواهید کرد. البته بسیاری از مردم از این غذاهای خوشمزه اجتناب می کنند زیرا از اصالت و روش تهیه سوسیس و کالباس های صنعتی مطمئن نیستند. شما می توانید با تهیه سوسیس های خانگی با گوشت و مرغ از سلامت غذای خود اطمینان حاصل کنید و امروزه تولید سوسیس و ژامبون های خانگی تنها به یک خانواده محدود نمی شود و تولید این محصولات خانگی در حال حاضر یک تجارت سودآور است.

سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان

فروش انواع سوسیس و ژامبون خانگی در اصفهان

فروش انواع سوسیس خانگی:

سوسیس مرغ و گوشت، سوجوک، بلغاری، هات داگ، چوریزو، کراکف کوکتل مرغ و گوشت، فرانکفورتر

فروش انواع ژامبون:

ژامبون مرغ، ژامبون گوشت، استیک مرغ و گوشت، بیکن، سالامی، کیک اتریشی و لیونر

سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان

تفاوت ژامبون با کالباس

ژامبون نوعی از کالباس است که از تکه های نمایشی بیشتر و گوشت بیشتر تهیه می شود. یعنی تکه های نمایشی نسبت به حجم خمیر زمینه بسیار زیاد است، اما در کالباس ها از تکه های نمایشی استفاده نمی شود و اگر هم استفاده شود به مقدار بسیار کم مورد استفاده قرار می گیرد.

برای درست کردن ژامبون ها برای هر کیلو به نسبت 2 به 1 از تکه های نمایشی استفاده می شود یعنی دو برابر خمیر زمینه از تکه های نمایشی استفاده می کنیم.

مواد مورد استفاده در سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان

در سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان از گوشت تازه و ادویه های مرغوب و برخی از مواد صنعتی استفاده می شود.

برخی از مواد صنعتی مورد استفاده

فیبر سویا: فیبر خالص گیاهی که دانه سویا غیر تراریخته گرفته می شود. این فیبر بافت نرم و لطیفی به محصول می دهد از مزایای این فیبر کاهش کلسترول خون و تنظیم عملکرد دستگاه گوارش می باشد.

کازیین: ماده ای است شبیه به شیر خشک است که در واقع پروتیئن مخصوص شیر می باشد که ایجاد چسبندگی در محصول می کند این پودر دارای پروتیئن بالایی است.

ایزوله سویا: محصول مشتق شده از سویا که به دلیل حذف کربوهیدرات ها خواص تغدیه ای بالاتری دارد و طعم بهتری به محصولات می دهد. این ماده درغلات صبحانه، سس ها، سوپ ها، محصولات نانوایی، بستنی، ماست و محصولات گوشتی استفاده می شود.

فسفات: پودر سفید رنگی که در فرآورده های گوشتی تاثیر بسیار زیادی دارد و باعث تردی بافت محصولات و افزایش طعم مطلوب فرآورده ها می شود.

پودر عمل آوری: پودری شبیه نمک که در تهیه سوسیس و کالباس بسیار مهم است و بافتی نرم و لطیف به فرآورده ها می دهد.

مواد ممنوعه

نیترات یا نیتریت: این ماده بسیار خطرناک و سرطان زا برای حفظ رنگ گوشت و ماندگاری بالای محصولات استفاده می شود. اگر در اکثر محصولات کارخانه ای دقت کنید رنگ تکه های نمایشی کاملا قرمز هستند و این به خاطر استفاده از این ماده می باشد.

** ما به هیچ وجه حتی در مقادیر کم از این ماده ممنوعه استفاده نمی کنیم. **

سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان

برای خرید و اطلاع از قیمت انواع سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان می توانید با شماره تلفن زیر تماس بگیرید.

شماره تماس:  09131066041

آدرس: اصفهان – خیابان پنج رمضان – کوچه 23

سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان

پیشینه تاریخی سوسیس و کالباس

برخی منابع ذکر می کنند که 2500 سال پیش در ادبیات یونان مقالاتی درباره سوسیس و کالباس وجود داشت و حتی هومر در نوشته های خود از سوسیس نام برده است.

به جرات می توان گفت سوسیس و کالباس خانگی یکی از قدیمی ترین محصولات گوشتی در یونان بود. سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان نوعی محصول گوشت سالامی است که قدمت آن به شهر سالامی در شرق یونان برمی گردد.

کلمه “سوسیس” از کلمه لاتین “سالسا” به معنی نمک شور گرفته شده است. هنگامی که کنستانتین به امپراتوری آمد، این محصولات به طور گسترده ای در مراسم و تعطیلات استفاده می شد، اما مدتی کلیسا در آن زمان به آنها اعتراض کرد، مصرف آنها ممنوع بود و با اصرار مردم، مصرف آنها دوباره افزایش یافت.

در اروپا هر فرد این غذا را مطابق سلیقه خود مانند نمک، خشک کردن، چاشنی و غیره تهیه و پردازش می کرد.

در ایران سابقه تهیه سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان و تولید آن به دست کارخانه ها به سال 1307 هجری شمسی توسط یک فرد روسی به نام افونسو در بندرانزلی باز می گردد.

در سال 1309، شخص دیگری به نام لیکنشیگی، شهروند شوروی سابق که در ساخت سوسیس مهارت داشت با دستگاه کوچک خود که می توانست روزانه 40 تا 50 کیلوگرم سوسیس تولید کند و به مدت چند سال در بندرانزلی به کار خود ادامه داد. سپس دستگاه خود را به تهران آورد و با کمک یک آلمانی و ارمنی دیگر به نام آرزومان آوانسسیان از سلماس کار خود را در یک خط کوچک در خیابان منوچهری تهران با کمک چهار نفر از اعضای خانواده ارزومانیان آغاز کردند.

همه این محصولات توسط مهاجران روسی و ارمنی مصرف می شد. این میزان تولید بین 16 تا 18 ساعت طول کشید. پس از این همه کار سخت، لیچنشیگی سرانجام به روسیه بازگشت و کارخانه را به آقای ارزمانیان سپرد.

در آن زمان سوسیس درجه یک کیلویی 20 ریال بود و از 400 تا 500 کیلوگرم گوشت گاو در طول هفته پردازش می شد.

در سال 1337 اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تأسیس شد و بنیانگذار و وارث آن آقای ارزمانیان بود.

البته کارخانه کوچکی در تهران در سال 1309 به نام (اصل بلور) وجود داشت که تولید روزانه آن بسیار کم بود و توسط شخصی به نام آقای اختری ساخته شد و بعداً به آقای شیبلیان و سپس آقای مکالیان واگذار شد.

می توان آقای مک کالین را وارث دومین کارخانه بزرگ سوسیس و مجهز به ماشین آلات مدرن در آن زمان (1338 هجری شمسی) دانست. این کارخانه در کاظم آباد مجیدیه، شمال شرقی تهران واقع شده است.

سوسیس کالباس و ژامبون غذاهای مورد علاقه روس ها و ارمنی ها هستند. پس از انقلاب کمونیستی در اتحاد جماهیر شوروی در سال 1917 میلادی، تعداد زیادی از ارمنیان روسیه و همچنین روس های سفید پوست یا ضد انقلاب به ایران هجوم آوردند.

ارمنی ها و روس های سفیدپوست که به ایران آمدند و در گیلان، مازندران، استرآباد و تهران سکنی گزیدند به دلیل خوک های محلی و وحشی شمال ایران و خوک های سنگلی که گوشت آنها در اروپا خوب نیست، اقدام به تهیه و فروش سوسیس و کالباس خانگی در اصفهان و سایر شهرهای ایران کردند.

تا آن زمان اروپاییان مقیم تهران این گوشت را از قوطی هایی که به ایران ارسال می شد استخراج می کردند و می خوردند، اما پس از مدتی محصولات ایرانی پذیرفته شد و موسسات ارزمانیان و میکالیان به کارخانه های بزرگ تبدیل شدند.

سوسیس و ژامبون ایرانی به قدری معروف شد که در جنگ جهانی دوم پس از اشغال ایران، انگلیسی ها به طور رسمی و از طریق نامه ای درخواست تأیید صادرات چند تن سوسیس ایرانی را برای رفع نیازهای نیروهای انگلیسی در آفریقا و شرق کردند.

گالری تصاویر سوسیس و ژامبون خانگی در اصفهان

2 دیدگاه. پیغام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

19 + 20 =