خواص درمانی دانه های کینوا

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. سلامت خانواده
  4. chevron_right
  5. خواص درمانی دانه های کینوا

دانه های کینوا در واقع یک نوع غله است با فیبر، اسیدآمینه ،  امگا ۳ و ۶ و ۹ ، کلسیم، منگنز فراوان، منیزیم،  فسفر، ویتامین های گروه ب و آهن.

خواص دانه های کینوا

این دانه ها در رفع یبوست و احساس سیری زودرس بسیار موفق عمل می کنند!

کم چرب هستند و پر پروتئین .

بهترین جایگزین مناسب انواع  گوشت، نان ، پاستا و برنج .

طعم آن تا حدودی شبیه طعم فندق است که پس از پخته شدن کمی به شیرینی تمایل دارد.

گیاه کینوا همچنین قند خون را متعادل کرده و  دیابت را کنترل می کند.

دانه های کینوا دارای فیبر زیادی است و همه جا ثابت شده که فیبر به شدت در کاهش وزن و لاغری تاثیر می گذارد.

مواد غذایی فیبر دار از دستگاه گوارش عبور کرده و به اسیدهای کبد متصل می شوند. در نتیجه مواد سمی را از بدن خارج می کند.

کبد با استفاده از کلسترول ، اسیدهای کیسه صفرا را تولید می کند. بنابراین جذب کلسترول و سطح کلسترول بد LDL با مصرف گیاه کینوا کاهش خواهد یافت.

همچنین مصرف غذاهای حاوی فیبر مثل کینوا ، سلامت قلب را حفظ می کند.

غله کینوا کلسترولی ندارد؛ محتوای محلول فیبر در کینوا به کبد کمک می کند تا از کلسترول ذخیره شده بدن استفاده کند و این سطح کلسترول بد LDL بدن را کاهش می دهد.

محتوای پروتئین بالای کینوا مانند پروتئین گوشت می باشد.

بنابراین افراد گیاه خوار براحتی می توانند کینوا را جایگزین گوشت کنند.

خوردن کینوا بهتر از خوردن گوشت هایی نظیر گوشت گاو است، چون چنین گوشتی سرشار از چربی اشباع شده است. در نتیجه دانه های کینوا و لاغری و کاهش کلسترول با هم رابطه ای تنگاتنگ دارند.

خواص درمانی دانه های کینوا

مقالات پیشنهادی کاربران
گیاهان ضروری مفید برای بیماری ها که همیشه باید در منزل داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست