اولین گوشی تاشدنی دنیا
- خانه
- chevron_right
- علمی
- chevron_right
- اولین گوشی تاشدنی دنیا
FlexPai اولین گوشی تاشدنی دنیا است که توسط شرکت Royole در ماه اکتبر با قیمت بالا و مشخصات فنی مناسب معرفی شد.در حالی که افراد زیادی منتظر بودند تا سامسونگ به اولین شرکت دنیا برای عرضه ی گوشی های تاشدنی تبدیل شود ، شرکت Royole یک شرکت کوچک مستقر در چین گوشی با چنین مشخصه ای تولید کرد. این شرکت شهرت خود را علاوه بر تولید FlexPai مدیون تولید پنل های انعطاف پذیر OLED است که رقیبی جدی برای شرکت های نام آوری چون BOE Technology و Samsung محسوب می شود. این شرکت، تأسیسات تولید پنلهای انعطافپذیر جدیدی را در شنزن به بهرهبرداری رساند که ۱٫۵ میلیارد دلار برای ساختن و راهاندازی آن هزینه شد.
ویژگی های اولین گوشی تاشدنی دنیا
فلکس پای یک تبلت 7.8 اینچی است که دارای نسبت تصویری 4:3 بوده و در هنگام تا شدن به یک گوشی 4 اینچی تبدیل میشود. این محصول علاوه بر اینکه اولین گوشی انعطافپذیر دنیا لقب گرفته بلکه اولین دستگاه هوشمندی است که از پردازنده 7 نانومتری اسنپدراگون 8150 استفاده میکند.
شما می توانید انتخاب کنید که مایل به استفاده از کدام نیمه هستید البته باید توجه داشته باشید که به واسطه دوربین دوگانه یکی از نیمه ها نمایشگر نسبتا کوچکتری خواهد داشت. از دوربین دو گانه مذکور می توان هم برای تهیه ی عکس های سلفی و هم برقراری تماس های ویدیویی استفاده کرد.
همانطور که اشاره شد این گوشی تاشدنی از دو دوربین 12 و 16 مگا پیکسلی استفاده می کند و لنز ثانویه از نوع تله فوتو می باشد. همچنین این دستگاه دارای قابلیت Multi Tasking می باشد.
این گوشی از نسل دوم نمایشگرهای تاشدنی بسیار باریک با امکان چرخش 180 درجه ای بهره می برد.در این مدل از گوشی تا شدنی از نمایشگر 7.8 Inch تمام رنگ استفاده شده است که سه لایه محافظ روی آن قرار دارد. این نمایشگر گستره ی رنگی وسیعی را ارائه می دهد و علاوه بر داشتن کنتراست بالا زاویه ی دید مناسبی هم دارد.هم چنین شرکت Royole مدعی است که نمایشگر این گوشی پس از 200 هزاربار تاشدن هم همچنان به خوبی کار می کند و دچار مشکل نمی شود.
FlexPai دارای ویژگی شارژ سریع می باشد به این صورت که در 5 دقیقه ی اول باتری 20 درصد شارژ می شود!
در اولین گوشی تاشوی دنیا از پردازنده های نسل بعد سری Spendragon 8 استفاده شده است پردازنده ای که مبتنی بر الگوریتم جدید هوش مصنوعی است و پتانسیل این را دارد که عملکرد خوبی را برجای بگذارد.
این شرکت FlexPai را در دو نسخه با حافظه رم 6 یا 8 گیگا بایتی و حافظه ی ذخیره سازی 128 یا 256 گیگا بایتی عرضه کرد.
یکی از معایب این دستگاه این است که به هنگام تاشدن بسیار قطور می شود و این نکته ای منفی برای این دستگاه می باشد.علاوه بر این نرم افزار FlexPai در برخی موارد به هنگام تاشدن دچار سردرگمی میشود و به درستی کار نمی کند. به طور کلی می توان گفت که این گوشی هوشمند شامل طراحی حرفه ای نیست و بیشتر شبیه نمونه های اولیه گوشی های تا شدنی است.
تقریبا 4 ماه پس از FlexPai گوشی SamSung Galaxy Fold روانه ی بازار شد و پس ازآن شرکتHuawei اقدام به عرضه ی گوشی های سری Mate X کرد که FlexPai بر خلاف این گوشی ها دارای لبه های سختی است.
شرکت Royole به دنبال تبدیل شدن به یک شرکت سهامی عام است و می خواهد پیش از اقدام به عرضه ی سهام اولیه ی خود یک میلیارد دلار سرمایه تهیه کند.این شرکت که در معرفی اولین گوشی تاشوی دنیا از سامسونگ پیشی گرفته بود، تلاش میکند با تأمین سرمایه و بزرگتر شدن، درآمد بیشتری از بازار گوشیهای هوشمند بهدست بیاورد.
نظر شما در این باره چیست؟ آیا فلکس پای شما را هیجان زده می کند؟